Μοδα

Εντυπωσιάστε με κοσμήματα απο…τσιμέντο! Η νέα μόδα κυκλοφορεί!

Κοσμήματα από τσιμέντο by Μajãwelia.

Κοσμήματα από τσιμέντο

Κοσμήματα με δυναμισμό και στυλ. Δέρμα, μέταλλο, τσιμέντο και χρώμα είναι τα υλικά που συνθέτουν τα νέα must-haves του καλοκαιριού.

Η νέα πρόταση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στις εμφανίσεις σας έρχεται από μία πρωτοπόρα Ελληνική εταιρεία…Τo όνομα της; Μajãwelia!

Majawelia - Χειροποιήτα κοσμήματα #1

Το majãwelia είναι μια νέα εταιρεία που έχει εισχωρήσει δυναμικά στον χώρο των χειροποίητων κοσμημάτων με πρωτοποριακές ιδέες. Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα σειρά κοσμημάτων “imperfectly perfect”: μία σειρά με κοσμήματα από τσιμέντο, που χάρη στην ιδιαιτερότητα του υλικού αυτού έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Μία σειρά που θα πρωταγωνιστήσει το φετινό καλοκαίρι και όχι μόνο… Επειδή η τελειότητα είναι συνώνυμο της ατέλειας. Δείτε την με ένα click εδώ! :)

Majawelia - Χειροποιήτα κοσμήματα #2

Κάποιοι αναρωτιούνται από πού προκύπτει το όνομα majãwelia. Η απάντηση που πήραμε κι εμείς οι ίδιοι είναι μία…. “Είναι απλά ένα όνομα, αλλά ταυτόχρονα για μας και πολλά παραπάνω…Το ξεκινήσαμε από χόμπι και το κάναμε επάγγελμα διότι οι ιδέες που έχουμε για το χειροποίητο κόσμημα είναι πολλές και θέλουμε να τις μοιραζόμαστε με τους φίλους μας. Το majãwelia είναι το παιδί μας, το αγαπάμε και όσο αποκτά περισσότερους φίλους, μάς κάνει πιο δημιουργικούς.”

Majawelia - Χειροποιήτα κοσμήματα #3

Το majãwelia ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 και πολύ σύντομα ξεχώρισε στον χώρο των χειροποίητων κοσμημάτων αποκτώντας πολλούς φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram και Pinterest .

Majawelia - Χειροποιήτα κοσμήματα #4

Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε με τη σειρά μας τη νέα αυτή εταιρεία majãwelia. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό της κατάστημα στη διεύθυνση www.majawelia.com και να κρίνετε μόνοι σας την πρωτότυπη, ομολογουμένως, ιδέα του τσιμέντου στο χειροποίητο κόσμημα καθώς επίσης και τα υπόλοιπα χειροποίητα κοσμήματα που διαθέτει από ημιπολύτιμους λίθους.

Majawelia - Χειροποιήτα κοσμήματα #5

Photos credit: Αχιλλέας Κολακλίδης

Λέξεις-κλειδιά

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close