Ομορφια

Πως να επιλέξετε πλαστικό χειρουργό για το στήθος ;

Πως πρέπει να επιλέξετε τον πλαστικό χειρουργό για το στήθος σας ;

Η επιλογή είναι απλή, η εκπαίδευση και η εμπειρία είναι οι βασικοί παράγοντες για να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Η εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία του πλαστικού χειρουργού Δρ Νώντα Καποσίτα στην αισθητική αλλά και την επανορθωτική χειρουργική τον οδήγησε σε ένα αυξημένο αριθμό επεμβάσεων από το 2000 που ξεπερνούν τις 6000.

Από τις περιπτώσεις αυτές το 40% αφορούν επεμβάσεις στήθους όπως αυξητική στήθους, ανόρθωση μαστών και μαστοπηξία, ασυμμετρία στήθους και μείωση μαστών.
Αυτό σημαίνει τον βαθμό της εμπειρίας στο αντικείμενο αυτό αλλά και φυσικά σε όλη την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Όλοι ξέρουμε ότι η εκτεταμένη πείρα σε κάθε αντικείμενο και σε κάθε επάγγελμα κάνει τον ενδιαφερόμενο να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Δρ Νώντας Καποσίτας είναι μέλος της Αμερικανικής εταιρίας πλαστικής χειρουργικής,της Αμερικανικής εταιρίας Αισθητικής πλαστικής χειρουργικής,της Ελληνικής εταιρίας πλαστικής χειρουργικής κλπ.

Μπορείτε να δείτε μερικές από τις δουλειές του Δρ Νώντα Καποσίτα αλλά και το πλούσιο βιογραφικό του στο κεντρικό website με ένα click εδώ -> αυξητική στήθους.

Αυξητική στήθους - γιατρός

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close