Υγεια & Fitness

Πως φτιάχνονται οι κοτομπουκιές – Βίντεο ΣΟΚ!

Κοτομπουκιές …σε ποιο παιδί ή ενήλικα δεν αρέσουν?

Ξέρετε όμως πως φτιάχνονται?
Αναρωτηθήκατε «Πως φτιάχνονται οι κοτομπουκιές» ?

Μόλις θα δείτε πως φτιάχνονται μάλλον θα αλλάξετε γνώμη και θα σταματήσουν να σας αρέσουν…

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τα στάδια παραγωγής των κοτομπουκιών:

1) Βάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κότα, καλά διαβάσατε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κότα (με τα κόκαλα, το κεφάλι, τα λειριά, τα εντόσθια…ΟΛΟΚΛΗΡΗ!) σε ένα μεγάλο μύλο και την κάνουν ένα ενιαίο μείγμα (αυτό που θα δείτε στην αρχή του βίντεο).

2) Μετά ετοιμάζουν το υλικό που θα «πανάρουν» τις κοτομπουκιές, το οποίο περιλαμβάνει αρωματικές ουσίες (γιατί φυσικά δεν μυρίζει ωραία), και βελτιωτικά γεύσης (γιατί επίσης δεν έχει ωραία γεύση).

3) Το χωρίζουν σε μερίδες.

4) Το περνάνε με ένα κολλώδες υγρό (για να μπορέσει να «κολλήσει» το υλικό-σκόνη που ετοίμασαν στο στάδιο 2), το οποίο επίσης -φυσικά- περιέχει αρωματικά και βελτιωτικά γεύσης.

5) Πανάρουν τις κοτομπουκιές…και είναι έτοιμες για κατανάλωση!

…Νοστιμότατες ε?

Αφού είδατε το βίντεο παραγωγής των κοτομπουκιών σε εργοστάσιο, ας δούμε άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις κοτομπουκιές…

Όσοι ασχολούνται με μαγειρική ή βλέπουν τηλεόραση γνωρίζουν τον Jamie Oliver (πασίγνωστος μάγειρας παγκοσμίως).

Αποφάσισε λοιπόν να κάνει ένα πείραμα.

Μάζεψε λοιπόν μερικά παιδάκια και σε μικρότερη κλίμακα, τους έδειξε πως φτιάχνουν τις κοτομπουκιές.

Κράτησε λοιπόν όλα τα άχρηστα μέρη του κοτόπουλου, τα πολτοποίησε σε ένα μίξερ, πρόσθεσε μπαχαρικά και αρωματικά…και έτοιμες οι κοτομπουκιές!

Κατά τη διάρκεια της παρασκευής των κοτομπουκιών από τα άχρηστα υλικά οι αντιδράσεις αηδίας των παιδιών ήταν «όλα τα λεφτά»…ίου, μπλιάχ, λιάξ…και άλλα ωραία…

…Το πείραμα όμως απέτυχε! Γιατί τα παιδιά μόλις είδαν τις κοτομπουκιές στην τελευταία τους μορφή…ήθελαν να τις φάνε!

Τόσο μεγάλο «πλύσιμο εγκεφάλου» έχουν κάνει σε εμάς και τα παιδιά μας!

Και όπως λέει και ο Jamie στο βίντεο, αν δεν γίνει κάτι άμεσα…we are fucked (γαμηθήκαμε)!!!

Για το τέλος αφήσαμε τα αγαπημένα μας McDonalds…

Μητέρα 2 παιδιών (6 και 8 ετών), πήρε στα παιδιά της κοτομπουκιές από τα McDonalds…δείτε στη φωτογραφία τι βρήκε μέσα!!!

Πως φτιάχνονται οι κοτομπουκιές - Βίντεο ΣΟΚ!

 

Ο Manager του καταστήματος της πρότεινε δωρεάν γεύματα για 2 εβδομάδες, αλλά η μητέρα κινήθηκε δικαστικά εναντίον των McDonalds διεκδικώντας αποζημίωση 100.000 δολαρίων!

Τώρα που ξέρετε πως φτιάχνονται οι κοτομπουκιές…Εσείς θα ξαναφάτε κοτομπουκίες?

Λέξεις-κλειδιά

Girl Next Door

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας βρίσκει για εσένα ότι ψάχνεις! Συμβουλές ομορφιάς, συνταγές, διακόσμηση, διαγωνισμούς, μόδα...και ότι άλλο χρειάζετε η γυναίκα του σήμερα!

3 Comments

  1. Το case με το κεφάλι της κότας έρχεται απο τα τέλη της δεκαετίας του 90 και ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Εκατομύρια κοτόπουλα γίνονται fast food και κάποιο απο αυτά πήρε και το κεφάλι του. Δεν είναι τραγικό. Τώρα σχετικά με τις κοτομπουκιές. Δεν υπάρχει κανένα σοκ. Τα κοτόπουλα δεν αλέθονται ολόκληρα γιατί είναι επικύνδυνο για την υγεία όχι γιατί δεν είναι βρώσιμα αλλά γιατί πολλά μέρη έχουν μικρόβια και θα είχε αρρωστήσει όλος ο πλανήτης. Αν βάλεις βίντεο που κάνουν κιμά όλο το κοτόπουλο εγω θα σε παραδεχτώ. Να το δούμε όμως. Όταν βάζεις ενα βίντεο στο youtube να ενεργοποιείς τα σχόλια ώαστε ο κόσμος να μαθαίνει την αλήθεια. Οχι μόνο οτι του σερβίρεις εσυ. Να υποθέσω οτι αυτό το σχόλιο θα διαγραφεί ε?

  2. Αν αυτη ειναι η αληθεια για το πως φτιαχνονται οι κοτομπουκιες εγω θα προτεινα να σταματησουμε να τις τρωμε για να σταματησει και η παραγωγη τους. Αλλα και οι εργστες του εργοστασιου ειναι τοσο ηλιθιοι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close