ΟμορφιαΥγεια & Fitness

Αυξητική στήθους – Πλαστική στήθους

Πόσο κοστίζει και μεθόδοι

Dr Nώντας Καποσίτας M.D, PhD
Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
https://www.kapositas.gr

Η αυξητική στήθους αφορά γυναίκες πάνω από 18 χρονών και μπορεί να γίνει με ενθέματα συνεκτικής σιλικόνης.

Αυξητική στήθους

Όταν λέμε αυξητική στήθους εννοούμε εκείνη την επέμβαση της πλαστικής στήθους που έχει σκοπό να αυξήσει το μέγεθος των μαστών. Πρόκειται για μια δημοφιλή επέμβαση και έχουν γραφτεί πολλά έως τώρα στο διαδίκτυο αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι γυναίκες θα πρέπει να ξέρουν μερικά πράγματα για την επέμβαση και τα ενθέματα σιλικόνης.Η γνώση αυτή προέρχεται από την εμπειρία μας μετά από 20 χρόνια με την επέμβαση χρησιμοποιώντας τα Αμερικανικά ενθέματα σιλικόνης της εταιρείας Mentor
Η προσθετική στήθους όπως αλλιώς λέγεται γίνεται σε μικρούς μαστούς μεγέθους Α,Β,C κυρίως σε ανύπαντρες γυναίκες αλλά και σε γυναίκες μετά από εγκυμοσύνες που έχασαν τον όγκο του στήθους με τις αυξομειώσεις του βάρους.

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να βρείτε έναν έμπειρο πλαστικό στήθους που θα σας εξηγήσει τα πάντα για την επέμβαση αλλά και την συμπεριφορά των ενθεμάτων σιλικόνης στην διάρκεια των χρόνων.

Τα σημεία που καθορίζουν την έκβαση μιας αυξητικής στήθους είναι:

1. Το ιστορικό της γυναίκας και η κλινική εξέταση. Κατά την διάρκεια της εξέτασης θα πρέπει ο πλαστικός χειρουργός να μετρήσει τον όγκο του στήθους και την περίμετρο. Επίσης θα πρέπει να γίνει η διαδικασία επιλογής του μεγέθους του ενθέματος στο ιατρείο με βάση την επιθυμία της γυναίκας αλλά και σύμφωνα με τους κανόνες που ορίζει η πλαστική χειρουργική. Πολλές γυναίκες φέρνουν φωτογραφίες από στήθη και μεγέθη που τους αρέσουν και αυτό μας βοηθάει να επιλέξουμε μαζί το μέγεθος του ενθέματος.

2. Στην συζήτηση με τον πλαστικό χειρουργό θα πρέπει ο πλαστικός χειρουργός να σας αναλύσει τι πραγματικά έχει δει να συμβαίνει στην καριέρα του. Είναι σημαντικό αυτό γιατί έτσι μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς στα χέρια του.

3. Η ανάρρωση της αυξητικής στήθους τουλάχιστον στα δικά μας χέρια είναι γρήγορη και χωρίς πόνο και αυτό συμβαίνει γιατί οι τεχνικές μας είναι optimized με την πάροδο των χρόνων και την εμπειρία.

4. Τα ενθέματα της Mentor που χρησιμοποιούμε εμείς δεν έχουν προβλήματα και αυτό μπορούμε να σας το πούμε μετά από 20 χρόνια χρήσης. Βέβαια παίζει ρόλο και ο χειρισμός των ενθεμάτων εκ μέρους του πλαστικού χειρουργού κατά την διάρκεια της επέμβασης.

Φωτογραφίες αυξητικής στήθους πριν-μετά από το αρχείο του κ. Καποσίτα.

Αυξητική στήθους πριν-μετά #1

Αυξητική στήθους πριν-μετά #2

Αυξητική στήθους πριν-μετά #3

Μπορείτε να δείτε μια από τις τεχνικές σε βίντεο αλλά και βίντεο από γυναίκες που έκαναν αυξητική στήθους με τον Νώντα Καποσίτα:

Διαβάστε περισσότερα και να δείτε πολλές περιπτώσεις στο https://www.kapositas.gr

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close