ΟμορφιαΥγεια & Fitness

Αυξητική γάμπας με ενθέματα σιλικόνης

Τι είναι και πως μπορεί να γίνει;

Dr Νώντας Καποσίτας M.D, PhD
Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
https://www.kapositas.gr

Η αυξητική της γάμπας μπορεί να γίνει με λίπος η πιο αποτελεσματικά με ενθέματα σιλικόνης.

Αυξητική γάμπας με ενθέματα σιλικόνης

Η αυξητική της γάμπας έχει σκοπό να βελτιώσει το μικρό μέγεθος της γάμπας στα πόδια και να κάνει πιο αρμονική την αναλογία μεταξύ μηρών και κνημών. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε στραβά πόδια,να φαίνονται πιο ίσια αλλά και και σε άνδρες και γυναίκες να αποκτήσουν πιο αθλητικές γάμπες. Η αυξητική της γάμπας με λίπος δεν κρατάει το αποτέλεσμα μια και ένα ποσοστό του λίπους απορροφάται.
Υποψήφιοι και υποψήφιες είναι αυτοί με λεπτές γάμπες και δυσαναλογία μεταξύ μηρών και γάμπας.

Σχεδιασμός της επέμβασης

Κατά την κλινική εξέταση μετρώνται το μήκος των κνημών,και η περίμετρος της γάμπας (περιπτώσεις ασυμμετρίας).Επιλέγουμε το σχήμα αλλά και το μέγεθος του ενθέματος ανάλογα με την επιθυμία των υποψηφίων πώς θα ήθελαν να είναι οι γάμπες τους μετά την επέμβαση και πως να προβάλλουν.

Η επέμβαση γίνεται με αναισθησία και ο ασθενής σε μπρούμυτη θέση. Η τομή γίνεται στην πτυχή στης ιγνυακής κοιλότητας και από εκεί δημιουργείται το πλάνο που θα τοποθετηθεί το ένθεμα σιλικόνης.Η επέμβαση σε έμπειρα χέρια είναι ασφαλής.

Αυξητική γάμπας

Ανάρρωση – κίνδυνοι – επιπλοκές

Η ανάρρωση μετά την αυξητική της γάμπας είναι σχετικά γρήγορη αλλά θα πρέπει όλοι οι χειρουργημένοι να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες μας για κάποιο χρονικό διάστημα. Όλοι παίρνουν αντιβιοτικά προληπτικά, και αντιφλεγμονώδη φάρμακα. Μπορούν να βαδίσουν κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες και επιστρέφουν στην εργασία μετά από 10 ημέρες. Για 10 ημέρες φορούν ειδικές κάλτσες για μείωση του οιδήματος. Γενικά η επέμβαση δεν έχει πόνο και η επάνοδος στην γυμναστική επιτρέπεται μετά από 4-6 εβδομάδες.

Φωτογραφίες αυξητικής γάμπας πριν-μετά από το αρχείο του κ. Καποσίτα.Αυξητική γάμπας πριν-μετά #1

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες περιπτώσεις στο https://www.kapositas.gr/ayxitiki_gabas.php

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

One Comment

  1. Καλημέρα…μπορείτε να μου πείτε τιμή για αυξητική γάμπας στο ένα πόδι λόγω ραιβοποδιας με τη μέθοδο της σιλικόνης;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close