Μοδα

Οι καινούργιες τάσεις στα μονόπετρα και τις βέρες γάμου

Αναζητάς το δαχτυλίδια αρραβώνων ή βέρες γάμου;
Ψάχνεις το κόσμημα που θα συμβολίσει με τον καλύτερο τρόπο την ένωση με το άλλο σου μισό;
Το internet στη ζωή μας έχει κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Και πιο δύσκολα την ίδια στιγμή. Τι από όλα όσα βλέπεις να επιλέξεις;
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη ρίχνοντας φως στις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στα δαχτυλίδια αρραβώνων (μονόπετρα) και τις βέρες γάμου.

Τα δίχρωμα δαχτυλίδια

Δίχρωμα δαχτυλίδια 2020

Η διχρωμία μπήκε για τα καλά στη μόδα των κοσμημάτων και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστα τα κοσμήματα γάμου. Δαχτυλίδια αρραβώνων και βέρες γάμου παύουν να είναι ένα απλό και λιτό ενιαίο κόσμημα και ενώνουν τα διαφορετικά μέταλλα δίνοντας μια νέα έννοια στο συμβολισμό των δύο ζωών που ενώνονται σε μία.

Ο ροζ Χρυσός

Πρώτα ήταν το χρυσό. Λαμπερό και όμορφο, όμοιο με το φως του ήλιου που λάμπει ζεσταίνοντας την καρδιά μας. Έπειτα η πλατίνα. Πιο ψυχρή, όμως το ίδιο λαμπερή αποπνέει μια διακριτική γοητεία που μπορεί να συμβολίσει τα καινούργια μυστήρια που είναι έτοιμα να βρεθούν στο δρόμο μας.
Η καινούργιες τάσεις φέρνουν στο δρόμο μας μια καινούργια επιλογή: Ροζ Χρυσός!
Ροζ όπως το πάθος που έλκει τα πρόσωπα που ετοιμάζονται να ενώσουν τις ζωές τους.

Το ματ φινίρισμα

Μια καινούργια τάση στη λάμψη που είχαμε συνηθίσει να έχουν τα δαχτυλίδια αρραβώνα και οι βέρες γάμου. Προσωπικά λατρεύω την πιο διακριτική αντίθεση που δημιουργεί ο συνδυασμός λαμπερού και ματ μετάλλου σε ένα δαχτυλίδι. Οι επιλογές πολλές και οι συνδυασμοί πολλοί ενδιαφέροντες.

Το μονόπετρο μπορεί να έχει και περισσότερες πέτρες…

Μονόπετρο με πολλές πέτρες...

Συνηθίσαμε να το λέμε μονόπετρο. Ναι είναι η λέξη που χρησιμοποιείται για τα περισσότερα δαχτυλίδια αρραβώνων. Η νέα τάση ωστόσο φέρνει στο προσκήνιο τα πολύπετρα δαχτυλίδια. Μεγαλύτερες και μικρότερες πέτρες δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς και σχέδια κάνοντας τα συγκεκριμένα δαχτυλίδια μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την πιο σημαντική πρόταση.

Λέξεις-κλειδιά

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close