Μοδα

Μαγιώ 2014 – Τάσεις μόδας

Μόδα - Τάσεις και προτάσεις.

Μαγιώ 2014 – Τάσεις μόδας

Ανακρίναμε δύο fashion bloggers και μας αποκάλυψαν τα ιδανικά μαγιώ για κάθε σωματότυπο. Μπορεί να απέχεις από τις «ιδανικές αναλογίες», αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα βρεις το ιδανικό μαγιώ. Υπάρχει το τέλειο μαγιώ και σε περιμένει να το αποκτήσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση να διαβάσεις την έρευνα που ετοιμάσαμε και να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά!

Κατερίνα Παρασκευά : CEO & Founder του Chic Bonbon, Fashion blogger

1. Σώμα αχλάδι μαγιώ

Για εσάς που έχετε σώμα αχλάδι, δηλαδή έχετε πιο αδύνατο κορμό σε σχέση με την περιφέρεια που είναι πιο φαρδιά, προτείνω να επιλέξετε ένα μαγιό δυο διαφορετικών χρωμάτων. Επιλέξτε λοιπόν ένα έντονο χρώμα για το πάνω μέρος του μαγιό σας ώστε να τραβάτε τη προσοχή προβάλλοντας το δυνατό σας σημείο και ένα σκουρόχρωμο χρώμα για το κάτω μέρος, ώστε να τονίζεται όσο το δυνατόν λιγότερο η περιφέρεια (βλέπε φωτό).

magio-2014-taseis-modas1

2. Σώμα μήλο μαγιώ

Για εσάς που έχετε σώμα μήλο, δηλαδή έχετε φαρδιά μέση και πλάτες και οι γοφοί σας είναι πολύ στενοί, θα πρότεινα ολόσωμο μαγιό ώστε να καλυφθεί η κοιλιά και η περιφέρεια σας. Διαλέξτε λοιπόν ένα ολόσωμο μαγιό της αρεσκείας σας με λουλούδια ή μονόχρωμο και σίγουρα θα σας αναδείξει (βλέπε φωτό 2).

magio-2014-taseis-modas2

3. Σώμα χωρίς καμπύλες μαγιώ

Για όσες έχετε σώμα χωρίς καμπύλες, με ίσες αναλογίες σε κορμό και περιφέρεια που κάνουν τη μέση σας να μη ξεχωρίζει, θα πρότεινα ένα μαγιό που θα σας βοηθήσει να »δημιουργήσετε» καμπύλες. Επιλέξτε λοιπόν το πάνω μέρος του μαγιό σας να έχει ενίσχυση ώστε να δώσετε όγκο στο στήθος σας ή αν έχετε μεγάλο στήθος διαλέξτε ένα μαγιό που δένει στο λαιμό. Τα μαγιό που δένουν στο λαιμό, αναδεικνύουν τους ώμους, μακραίνουν το λαιμό και στηρίζουν το στήθος (βλέπε φωτό 3).

magio-2014-taseis-modas3

4. Πολύ αδύνατο σώμα μαγιώ

Όσες έχετε λίγα κιλά και δεν είστε πολύ ψηλές, προτιμήστε το κάτω μέρος του μαγιό σας να έχει κορδόνια στο πλάι που να δένουν όμως ψηλά πάνω από τα κόκκαλα των γοφών. Με το τρόπο αυτό θα ψηλώσετε το κορμό σας και θα δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση ψηλότερων ποδιών. Για το πάνω μέρος δεν υπάρχει ιδιαίτερος περιορισμός. Εάν όμως έχετε μικρό στήθος, τότε επιλέξτε τριγωνάκια που ξεγελούν το μάτι και κάνουν το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και στητό αφού το δέσιμο στο λαιμό το ανασηκώνει. Τα εμπριμέ χρώματα χαρίζουν πάντα όγκο μη το ξεχνάτε (βλέπε φωτό 4). Για όσες έχετε παραπάνω κιλά επιλέξτε μονόχρωμα μαγιό κατά προτίμηση σε σκούρα χρώματα για να αφαιρέσετε κιλά από το λουκ σας και αποφύγετε τα εμπριμέ, λουλουδάτα και ριγέ μαγιό. Προτιμήστε το κάτω μέρος του μαγιό σας να είναι φαρδύ στα πλαινά ώστε να μη τονίζονται τα αδύνασμα σημεία σας.

magio-2014-taseis-modas4

5. Μεγάλο στήθος μαγιώ

Αν έχετε μεγάλο στήθος, διαλέξτε ένα μαγιό με μπανέλα που θα στηρίζει το στήθος σας και θα το αναδεικνύει (βλέπε φωτό 5).

magio-2014-taseis-modas5

Κλεονίκη Τζιούρα: Blogger at notebookofclaire.blogspot.gr

1. Μαγιώ για πολύ αδύνατα σώματα

Στις κοπέλες με πολύ αδύνατα σώματα ταιριάζουν μπικίνι με φιογκάκια, βολάν, κόμπους και άλλες λεπτομέρειες που δημιουργούν τη ψευδαίσθηση όγκου, δίνοντας ένα θηλυκό αποτέλεσμα.

magio-2014-taseis-modas1-1

2. Μεγάλο στήθος μαγιώ

Κοπέλες με μεγάλο στήθος μπορούν να φορέσουν μπικίνι με top τύπου ”bandeau” που αναδεικνύουν τους ώμους, μακραίνουν το λαιμό και στηρίζουν πολύ καλά το στήθος.

magio-2014-taseis-modas1-2

3. Σώμα αχλάδι μαγιώ

Εδώ χρειάζεται να τραβήξετε την προσοχή από την περιφέρεια σας. Επιλέξτε το κάτω μέρος του μαγιό να έχει κορδόνια ή να μην έχει ραφές. Μπορείτε να το συνδυάσετε με κάτι πιο εντυπωσιακό για το πάνω μέρος, εάν βέβαια δεν έχετε μεγάλο στήθος.

magio-2014-taseis-modas1-3

Οι fashion bloggers πρότειναν τα ιδανικά μαγιώ. Αυτά που θα κρύψουν τις ατέλειές σας και θα αναδείξουν τα δυνατά σας σημεία. Κρατήστε σημειώσεις και παραμείνετε συντονισμένες γιατί έρευνες θα συνεχιστούν.

Ιωάννα Ιωαννίδου

Ειδική σε θέματα…καρδιάς και σχέσεων! Αφού αρθρογράφησε για τη Lifo και άλλα γυναικεία site, μπήκε στην παρέα του Gynaika.gr για να απαντήσει στα δικά σας «γιατί» και να μας εκφράσει τα δικά της «θέλω» μέσα από τη στήλη της «Πες μου γιατί…».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.