Ομορφια

Γενειοπλαστική – πωγωνοπλαστική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η γενειοπλαστική λέγεται και πωγωνοπλαστική (θεληματικό πηγούνι) είναι η επέμβαση διόρθωσης ενός μικρού και υποπλαστικού πηγουνιού με ένθεμα σιλικόνης,(προφιλοπλαστική).

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία.

Γενειοπλαστική – πωγωνοπλαστική

Ένα μικρό και υπολαστικό πηγούνι δεν βρίσκεται σε αρμονία με την μύτη.Η γενειοπλαστική-πωγωνοπλαστική είναι η επέμβαση που κάνει ο Δρ Νώντας Καποσίτας με τοπική αναισθησία με την χρήση ενός ειδικού ενθέματος σιλικόνης.

Το ένθεμα μπορεί να τοποθετηθεί είτε κρυφά μέσα από το στόμα χωρίς εξωτερικές τομές είτε με εξωτερική τομή κάτω από το πηγούνι ανάλογα με τις ανάγκες αλλά και την επιθυμία του υποψηφίου.

Πριν από 15 χρόνια η επέμβαση δεν ήταν πολύ γνωστή στην Ελλάδα.Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου οι υποψήφιοι μπορούν να ξέρουν εάν το μικρό πηγούνι τους διορθώνεται.

Στην κατηγορία αυτή ο Δρ Νώντας Καποσίτας βλέπει και υποψηφίους που θέλουν να αποκτήσουν ενα θεληματικό πηγούνι δηλαδή να αυξήσουν την προβολή ενός ήδη σχηματισμένου πηγουνιού.Ο λόγος που οι τελευταίοι το ζητούν είναι να δώσουν έντονες γωνίες στο πρόσωπο που σημαίνει ενα πιο επιβλητικό πρόσωπο (θεληματικό πρόσωπο).

Ο πλαστικός χειρουργός Νώντας Καποσίτας κάνει τις επεμβάσεις γενειοπλαστικής-πωγωνοπλαστικής σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Κύπρο με την ίδια υποδομή και ασφάλεια.

Δείτε λεπτομέρειες και πολλές περιπτώσεις και βίντεο από το αρχείο του Νώντα Καποσίτα με ένα click εδώ.

Γενειοπλαστική σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γενειοπλαστική ανάρρωση και κόστος

Οι χειρουργημένου φεύγουν αμέσως από την κλινική με οδηγίες όπως προφυλακτική αντιβίωση και ήπια αναλγητικά.Η επέμβαση της γενειοπλαστικής πωγωνοπλαστικής δεν επηρεάζει τις φυσικές δραστηριότητες των χειρουργημένων.

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close