Ομορφια

Αφαίρεση ενθεμάτων σιλικόνης στήθους

Αφαίρεση ενθεμάτων σιλικόνης στήθους

Κάποιες από τις χειρουργημένες με ενθέματα στήθους με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν όσο αφορά τις αισθητικές προτιμήσεις και πλέον μπορεί να μην τις ικανοποιεί το στήθος. Κάποιες άλλες είχαν βάλει μεγάλα ενθέματα και θέλουν μετά από χρόνια μικρότερα.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις μπορεί να έχει υποστεί ρήξη το ένθεμα σιλικόνης ή σπάνια να έχει υποστεί το στήθος κάψα. Συνεπώς κάποιες γυναίκες επιλέγουν να αλλάξουν ενθέματα στήθους και κάποιες άλλες να τα αφαιρέσουν παντελώς.

Αφαίρεση ενθεμάτων σιλικόνης στήθους #1

Πως μπορούμε να βελτιώσουμε το σχήμα του στήθους μετά την αφαίρεση των ενθεμάτων σιλικόνης ?

Πρέπει να δώσουμε προσοχή στο νέο σχήμα του στήθους και την θέση μετά την αφαίρεση του ενθέματος σιλικόνης.Πρέπει να διαχειριστούμε την χαλάρωση του δέρματος και ίσως χρειασθεί να κάνουμε ανόρθωση στήθους (μαστοπηξία) https://www.kapositas.gr/anorthosi_maston.php για να έχουμε ένα καλό στήθος μετά.

Αντιμετωπίζοντας τις επιπλοκές

Τα ενθέματα σιλικόνης μπορεί σπάνια να έχουν ρήξη,διαφυγή της σιλικόνης ή ακόμα άδειασμα του ενθέματος. Οι ασθενείς εάν αποφασίσουν σε μια τέτοια περίπτωση να αφαιρέσουν τα ενθέματα σιλικόνης φοβούνται ότι εάν δεν βάλουν νέο ένθεμα θα έχουν ένα στήθος χαλαρό και πτωτικό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ο κανόνας.

Σε πολλές περιπτώσεις το στήθος μετά από την μόνιμη αφαίρεση των ενθεμάτων μπορεί να χρειάζεται μια διορθωτική ανόρθωση στήθους και το αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.Εξαρτάται πάντα από την κάθε περίπτωση.

Συνεπώς έχουμε την δυνατότητα είτε να αλλάξουμε ένθεμα είτε να το βγάλουμε οριστικά.Οι τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής του στήθους θα βοηθήσουν τον έμπειρο πλαστικό χειρουργό να δώσει λύσεις.

Αφαίρεση ενθεμάτων σιλικόνης στήθους #2

Δείτε περιπτώσεις από το αρχείο του κεντρικού website του Δρ Νώντα Καποσίτα
https://www.kapositas.gr/ayxitiki-stithous-6.php

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close