Δελτια τυπου

#ΘΕΛΩ τη γυναίκα δυνατή! Η μόδα στηρίζει τις γυναίκες ενάντια στον καρκίνο!

#ΘΕΛΩ τη Γυναίκα Δυνατή!
Να είστε εκεί !!!

Το “ΘΕΛΩ” βγαίνει δυνατά μπροστά για άλλη μια φορά για την Γυναίκα !
Μήνας Οκτώβριος που συμβολίζει το μήνα του αγώνα των γυναικών ενάντια στον Καρκίνο…και το “ΘΕΛΩ” ξεκινά ένα ταξίδι δύναμης και ελπίδας, ενώνοντας τις δυνάμεις του με δύο γυναίκες δημιουργικές, για την στήριξη και ενδυνάμωση της Γυναίκας.
Για τη στήριξη της γυναίκας μέσα από κάθε δυσκολία, αδυναμία ή κρίση ζωής, ανοίγουμε τα φτερά μας και στο χώρο της ελληνικής μόδας και τολμάμε να πετάξουμε και να αγγίξουμε το Όνειρο μας με μετάξι και παραμύθι:
“ΘΕΛΩ τη Γυναίκα ΔΥΝΑΤΗ!”

Με μεταξένια μαντήλια υψηλής αισθητικής, με τυπωμένα μηνύματα αγάπης, ενθάρρυνσης και θέλησης, ενώνουμε δυνάμεις για να δώσουμε ένα μήνυμα δύναμης της Γυναίκας απέναντι στις αντιξοότητες, για καλό σκοπό!

Ξεκινάμε για αρχή στα πλαίσια του 7ου NGFL και δίνουμε στην μόδα μαζί με το Sessile Athens, μια άλλη διάσταση, δίνοντας κίνητρο, αγάπη και αφορμή.

Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο “ΘΕΛΩ” για να στηριχθούν Γυναίκες που είναι ασθενείς, είτε χρειάζονται βοήθεια, για όσα μόνες τους δ ε ν μπορούν.

Σας περιμένουμε να σας ταξιδέψουμε, μέσα από δημιουργίες που αναζητούν συνοδοιπόρους και υποστηρικτές.

Η παρουσία σας μας τιμά σε αυτό το νέο ταξίδι του “ΘΕΛΩ” που συνδέει αρμονικά την Τέχνη, την Μόδα και την Ατομική Κοινωνική Ευθύνη.

Ευχαριστώ θερμά για αυτή την συμπόρευση την Πέγκυ Καραμπάτου με τις δημιουργικές της ιδέες και την Μαίρη Καρατσιώλη για τα μεταξένια δημιουργήματα της.
Και όπως πάντα τον Αντιπρόεδρο του “ΘΕΛΩ” Γιώργο Γαμπιεράκη που στηρίζει επικοινωνιακά και οργανωτικά όλες τις δράσεις μας.

Σας περιμένω αύριο Σάββατο στις 15.30 στην επίσημη έναρξη του ΝGFL7 στο κέντρο Πολιτισμού “Αθηναΐς” στην αίθουσα ΑΤΡΙUM Kαστοριάς 34 στο Βοτανικό μέχρι τις 9.00 μμ.

Με εκτίμηση,

#Κορίνα_Λιούτα
Πρόεδρος “ΘΕΛΩ”

Θα με βρείτε:
Αθηναΐς ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
7th NGFL FASHION & ART
Αίθουσα ΑΤRIUM
Πρώτος Όροφος / Stand 3
Sessile Installations

Λέξεις-κλειδιά

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close