Δελτια τυπου

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την ψυχική γυναικεία κακοποίηση

Με ιδιαίτερη χαρά και ξεχωριστή φροντίδα σας περιμένουμε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την ψυχική γυναικεία κακοποίηση.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 με βασικό διοργανωτή τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας INTERNATIONAL ACTION ART. Ως τόπος διεξαγωγής έχει οριστεί το θέατρο ΚΑΛΥΨΩ, Γρηγορίου Λαμπράκη 9, στις 6.30μ.μ., στην Καλλιθέα Αττικής.

Η δράση αυτή τιτλοφορείται : «Μετά το σκοτάδι… ΦΩΣ!»

Ε.Λ.Α: Ελπίδα – Λύτρωση – Αγάπη / Επιλογή – Λύση – Απελευθέρωση

Τα σημάδια δεν είναι πάντα ορατά και σίγουρα δεν είναι μόνο σωματικά. Μια σωματική πληγή έχει έναν συγκεκριμένο χρόνο ίασης. Μια ψυχική πληγή όμως, δεν είναι γνωστό πότε θα θεραπευτεί και εάν θα ιαθεί. Αποσκοπούμε στην ενημέρωση, πληροφόρηση, εγρήγορση του πληθυσμού για το φαινόμενο της ψυχικής κακοποίησης. Είναι ένα γεγονός που μπορεί να το βιώσει η κάθε γυναίκα, οποιασδήποτε ηλικίας και οποιουδήποτε κοινωνικού ή μορφωτικού επιπέδου.

Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για το πώς μας φέρονται οι άλλοι αλλά για το πώς το αντιμετωπίζουμε εμείς και πως το δεχόμαστε. Η λέξη Ε.Λ.Α. σαν σύνθημα επιλέχθηκε συμβολικά και προτάσσοντας μια ανοιχτή αγκαλιά σε οποιαδήποτε γυναίκα έχει εγκλωβιστεί σε γόρδιο δεσμό, είτε διαπροσωπικό – ερωτικό, είτε κοινωνικό, φιλικό, επαγγελματικό, συγγενικό. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Διεύθυνση Ψυχικής Υγείας και θα διεξαχθεί με την συμμετοχή της Διεύθυνσης Ισότητας και της Διεύθυνσης Μουσικής του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Ελεύθερη είσοδος

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Πρόεδρος του INTERNATIONAL ACTION ART
Ιωάννης Μαρωνίτης

Λέξεις-κλειδιά

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close