Ομορφια

Κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους – Ν. Καποσίτας

Είναι μια ερώτηση που δέχομαι πολύ συχνά κυρίως από γυναίκες που έχουν ολοκληρώσει τον οικογενειακό προγραμματισμό είτε μετά από απώλεια βάρους.

Μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο επεμβάσεις με την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καλές αναλογίες βάρους/ύψος και έχουν καλή υγεία.

Οι δύο επεμβάσεις μπορούν να γίνουν σε οργανωμένη κλινική και αφού ο πλαστικός χειρουργός μετρήσει όλες τις παραμέτρους. Η ανόρθωση στήθους μπορεί να γίνει σε σειρά πρώτη και ανάλογα με την κατάσταση του στήθους μπορεί να γίνει ανόρθωση χωρίς ένθεμα ή να γίνει ανόρθωση στήθους με ενθέματα εάν ο όγκος του μαστού είναι μικρός και μόνο η ανόρθωση δεν μπορεί να δώσει το αποτέλεσμα που έχει η γυναίκα στο μυαλό της.

Κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους - Ν. Καποσίτας

Η ανόρθωση στήθους σχεδιάζεται πριν το χειρουργείο όπως και η κοιλιοπλαστική.
Η γυναίκα θα φορέσει μετά την επέμβαση το ειδικό αθλητικό σουτιέν για το νέο στήθος και ζώνη κοιλίας για την κοιλιοπλαστική. Η κοιλιοπλαστική συνήθως ακολουθεί την ανόρθωση στήθους σε χρόνο.

Δείτε το βίντεο που ο Δρ Νώντας Καποσίτας παρουσιάζει μια γυναίκα στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά από ανόρθωση στήθους και κοιλιοπλαστική.

Κοιλιοπλαστική και ανόρθωση στήθους ανάρρωση

Όταν συνδυάζονται οι δυο επεμβάσεις η υποψήφια πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πιο παρατεταμένη ανάρρωση.Φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο και η ιδιοσυγκρασία του ατόμου,δηλαδή πόσο πολύ είναι συνειδητοποιημένο για τις δυο επεμβάσεις.
Ο συνδυασμός των δυο επεμβάσεων ονομάζεται mommy make over.

Σχετικά με τις δυο επεμβάσεις μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο κεντρικό website του Νώντα Καποσίτα και να δείτε περιπτώσεις πριν και μετά από συνδυασμό επεμβάσεων ανόρθωσης στήθους και κοιλιοπλαστικής.

Δείτε περισσότερα στο Kapositas.gr

Λέξεις-κλειδιά

Νώντας Καποσίτας

M.D, PhD - Πλαστικός Χειρουργός Εξειδικευθείς στο University of Illinοis at Chicago, USA, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της American Society for Aesthetic Plastic Surgery (A.S.A.P.S) και της International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close