Δείτε τι τρώμε!!! Κακοποίηση ζώων σε εργοστάσια!

Πολλές φορές όλοι μας τρώμε ανέμελα και χωρίς σκέψη τα περισσότερα κρέατα ή ζωικής προέλευσης προϊόντα.
Έχετε σκεφτεί ποτέ όμως τι μπορεί να έχει υποστεί το ζώο μέχρι να καταλήξει στο πιάτο μας;
Κάτω από ποιες συνθήκες έχει ανατραφεί;
Παρακάτω θα δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο από δύο εργοστάσια (ένα με κοτόπουλα, και ένα με πάπιες).
Η βαρβαρότητα και η αντιμετώπιση των ζώων ξεπερνά κάθε όριο!
Εργοστάσιο με κοτόπουλα:
Ξεκινάνε ξεχωρίζοντας τα αρσενικά από τα θηλυκά. Τα αρσενικά τους είναι άχρηστα γιατί δεν μεγαλώνουν γρήγορα και δεν γεννούν αυγά. Έτσι τα σκοτώνουν ενώ είναι ακόμη ζωντανά ρίχνοντας τα σε ένα μύλο!!!
Στο μεγαλύτερο εργοστάσιο του κλάδου σκοτώνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ περίπου 150.000 κοτόπουλα!
Όσα τυχερά γλύτωσαν τους καυτηριάζουν με laser το ράμφος και τα νύχια (φυσικά χωρίς νάρκωση).
Το βίντεο τραβήχτηκε με κρυφή κάμερα και έχει σκοπό πέραν της καταγγελίας όσων θα δείτε, την προτροπή σε μία χορτοφαγική διατροφή.
httpv://www.youtube.com/watch?v=gGM8Xcjc-D4
Εργοστάσιο με πάπιες:
Σε αυτό το εργοστάσιο επίσης καυτηριάζουν με πυρωμένο σίδερο (ακόμη πιο παλιά μέθοδος) το ράμφος και τα νύχια των ζώων χωρίς καμία νάρκωση.
Στοιβαγμένες κατά χιλιάδες, μεγαλώνουν σε αφύσικο περιβάλλον (ως πάπιες θα ήθελαν να κολυμπήσουν σε νερό!). Το έδαφος είναι με συρματόπλεγμα με αποτέλεσμα πολλές να τραυματίζονται και να πεθαίνουν από ασιτία ή μολύνσεις. Με αυτό τον τρόπο πεθαίνουν εκατοντάδες καθημερινά.
Τις άρρωστες πάπιες τις σκοτώνουν οι υπάλληλοι σπάζοντας τους το λαιμό.
Σε 30 ημέρες έχουνε πλήρη ανάπτυξη και είναι έτοιμες για σφάξιμο-πώληση.
Πριν το σφάξιμο τις κρεμάνε ανάποδα και τις περνάνε μέσα από νερό οπού τους κάνουνε ηλεκτροπληξία με σκοπό να παραλύσουν για να τις ξεπουπουλιάσουν-γδάρουν. Πολλές όμως δεν παραλύουν κανονικά και είναι ζωντανές όταν τις ξεπουπουλιάζουν!!!
httpv://www.youtube.com/watch?v=T5GwS8Y0Rg8
Δείτε επίσης: Πως φτιάχνονται οι κοτομπουκιές