Δελτια τυπου

Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του

«Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου, ΘΕΑΤΡΟ «OLVIO»

Δύο τελευταία Δευτερότριτα για να απολαύετε αυτή την απίθανη κωμωδία με τους Νίκος Γιωργάκη & Φιλίππα Ταμπάρη,

«Όταν θελήσεις κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν όλο θα συνωμοτήσει για να γίνει η επιθυμία σου πραγματικότητα» είναι ίσως η πιο διάσημη φράση του διεθνώς καταξιωμένου Βραζιλιάνου συγγραφέα Πάολο Κοέλιο που πιστεύει επίσης ότι «η ζωή είναι πάντα σε αναμονή της κατάλληλης στιγμής για δράση». Γεγονός που επαληθεύτηκε και στη ζωή της Φιλίππας Ταμπάρη και του Νίκου Γεωργάκη , που με τη νέα χρονιά , άλλαξαν θεατρική σκηνή , θεατρική γειτονιά και θα παρουσιάζουν πλέον ,το έργο «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του» , Δευτέρα και Τρίτη στις 19:45 για 4 τελευταίες παραστάσεις στο θέατρο «OLVIO» .
Πρόκειται για μια κωμωδία που κάνει το κοινό να γελά, να αναρωτιέται για την αλήθεια των σχέσεων, να ερωτεύεται, να ελπίζει. Να το τολμά να ζει χωρίς μάσκες και μυστικά. Μία παράσταση καταστάσεων δοσμένη με πολύ χιούμορ, ένας καθρέφτης των ανθρώπινων σχέσεων. Ένα έργο που γνώρισε πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία όπου και αν παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα, επιστρέφει πιο επίκαιρο, πιο φρέσκο , στο θέατρο «Olvio», με τον Νίκο Γεωργάκη – που υπογράφει και τη σκηνοθεσία- και τη Φιλίππα Ταμπάρη
Τα σκηνικά είναι του Παναγιώτη Λαλουδάκη, την ενδυματολογία έχει ο Κλέων Φυσέκης, τους φωτισμούς ο Βασίλης Βαφειάδης και τη μουσική επιμέλεια ο… Πάολο Κοέλιο!
Διάρκεια 70’ χωρίς διάλειμμα
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη 19:45
Τιμές
Κανονικό 12€ – μειωμένο 9€ – Ατέλεια 4€
ΘΕΑΤΡΟ «OLVIO» |Φαλαισίας 7 |Αθήνα 118 55 |2103414118

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.