ΟμορφιαΥγεια & Fitness

Αόρατα “σιδεράκια” – Τι είναι;

Διαφανή σιδεράκια - Τιμές και αποτελέσματα.

Αόρατα / Διαφανή σιδεράκια – Τιμές και αποτελέσματα

Ένα όμορφο, ζεστό και ειλικρινές χαμόγελο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπό σας. Είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στην επαγγελματική, ένα ελκυστικό χαμόγελο σας προσδίδει χαρά και αυτοπεποίθηση, ενώ σας καθιστά φιλικό και γοητευτικό στους άλλους.

Μέχρι πρόσφατα, η παραδοσιακή μεθόδων ορθοδοντικής θεραπείας ήταν τα σιδεράκια. Εκτός από τα αισθητικά προβλήματα, τα σιδεράκια δημιουργούσαν και λειτουργικά προβλήματα όπως τραυματισμό χειλέων, αποχρωματισμό και σπασίματα δοντιών. Στον αντίποδα όλων των παραπάνω βρίσκεται η θεραπεία με αόρατους νάρθηκες.

Οι νάρθηκες αυτοί εφαρμόζουν απόλυτα στα δόντια, ασκώντας πάνω τους την απαραίτητη πίεση και μετακινώντας τα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Κάθε δύο εβδομάδες αλλάζετε τους νάρθηκες με τους επόμενους σε σειρά οι οποίοι συνεχίζουν την μετακίνηση των δοντιών σας.

Η θεραπεία με τους νάρθηκες είναι ανώδυνη και αισθητικά περνά απαρατήρητη. Δεν ενοχλούν καθόλου στην ομιλία, δεν τραυματίζουν τα χείλη και τη γλώσσα, μπαινοβγαίνουν σχετικά εύκολα διευκολύνοντας το φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών και επιτρέπουν την καλύτερη στοματική υγιεινή , αφού δεν υπάρχουν «σιδεράκια».

Οι αποτελεσματικοί νάρθηκες είναι οι INVISALIGN, φοριούνται για 21-22 ώρες το 24ωρο ενώ τους βγάζουμε στο φαγητό και το βούρτσισμα των δοντιών.

Πού μπορώ να απευθυνθώ για τους διαφανείς νάρθηκες;

Υπάρχουν αρκετοί πιστοποιημένοι ορθοδοντικοί που εφαρμόζουν τη μέθοδο INVISALIGN.
Παρόλα αυτά για εμάς μια είναι η επιλογή.

Ο ορθοδοντικός Δημοσθένης Αγγελάκης εφαρμόζει τη μέθοδο αυτή στην Ελλάδα και τη Γερμανία από το 2001. Έχει θεραπεύσει συνολικά περισσότερους από 400 ασθενείς από πολλά μέρη της Ελλάδας και της Ευρώπης τα τελευταία 15 χρόνια ενώ τώρα πια εφαρμόζει τη μέθοδο INVISALIGN για παιδιά με πολύ καλά αποτελέσματα.
Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή (1986) και σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (1992). Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές και διδακτορικές του σπουδές στην Ορθοδοντική στο Πανεπιστήμιο HUMBOLDT του Βερολίνου (1998).

Δείτε μερικές πραγματικές εμπειρίες στα παρακάτω βίντεο:

ή στις παρακάτω φωτογραφίες που είναι εμφανή τα αποτελέσματα πριν και μετά τη θεραπεία:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στα τηλ. 210 89 81 510 (Γλυφάδα), 21081 04 121 (Μελίσσια) ή τα sites του www.angelakisd.gr, www.aligners.gr.

Λέξεις-κλειδιά

Girl Next Door

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας βρίσκει για εσένα ότι ψάχνεις! Συμβουλές ομορφιάς, συνταγές, διακόσμηση, διαγωνισμούς, μόδα...και ότι άλλο χρειάζετε η γυναίκα του σήμερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close