Ρώτησε έναν άντραΣτηλες

Ρώτησε έναν άντρα: “10 χρόνια διαφορά”

E-mail αναγνώστριας

Λοιπόν έχω εδώ και λίγο καιρό ερωτική σχέση με έναν 10 χρόνια μεγαλύτερο. Εγώ 27 αυτός στα 38. Πολύ όμορφος και καλός χαρακτήρας βέβαια λίγο παρεξηγησιάρης.

Όλα ξεκίνησαν γιατί έχουμε το ίδιο πάθος τα άλογα. Ξεκίνησε να με καλεί για βόλτες στο βουνό πηγαίναμε με ατελείωτες κουβέντες και γέλια. Κάθε φορά μετά με καλούσε σπίτι του από ευγένεια γιατί είναι αρκετά μακρυά και μετά έφευγα. Μια από τις φορές με φίλησε με το πιο ωραίο φιλί που είχε. Στην επόμενη βόλτα μας κάναμε και σεξ έχουμε πάρα πολύ καλή χημεία μεταξύ μας όλη νύχτα ασχολείται μαζί μου. Κάθε φορά ντυνόμουν και έφευγα. Κάποια στιγμή αφού συζητούσαμε έφυγα λίγο θυμωμένη διότι με άφηνε να φύγω τόσο δρόμο μακρυά μέσα στην νύχτα. Αυτός βέβαια με κοιτούσε σαν ζόμπι σε φάση τι έπαθες. Μετά μου θύμωσε και έτσι κόψαμε για λίγο. Όταν ξανά βρεθήκαμε καταλαβαίνετε ότι έγινε χαμός από φιλιά και σεξ μου ζήτησε να μείνω, έμεινα φεύγοντας πρωί-πρωί σαν τον κλέφτη γιατί δούλευα.

Πάντα συναντιόμαστε με πρόφαση τα άλογα. Ποτέ δεν έχει κάνει κίνηση να βρεθούμε αλλιώς. Όποτε το έχω επιδιώξει εγώ ναι. Γενικά είναι λίγο κοιμισμένος από ότι έχω καταλάβει. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε για ελεύθερη σχέση αλλά ούτε για σχέση. Κάθε φορά είναι σαν η πρώτη ποτέ δεν έχουμε μιλήσει για το τι έγινε. Είναι πολύ μαζεμένος και σφιχτός απέναντι μου όσο αναφορά το πόσο εκδηλώνετε.
Πάντα με πειράζει και με πάει κόντρα στα μηνύματα τόσο που καμία φορά αρπαζόμαστε. Βέβαια μόνο εκείνος μπορεί εγώ όποτε το κάνω είμαι πολύ μικρή για να τον πειράζω. Ποτέ δεν με λέει με το όνομα μου μόνο με παρατσούκλια.
Μου έχει πει μέσα από την πλάκα ότι είμαι ατίθαση και παράξενη. Δεν το νομίζω αυτό είμαι απλά ότι είναι και αυτός μαζί μου.
Μου αρέσει πολύ σαν άντρας σαν χαρακτήρας και σαν εραστής. Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις μαζί ατελείωτες. Μου αρέσει αλλά έως εκεί.
Νιώθω στην ατμόσφαιρα ότι του αρέσω αλλά κάπου τον τρομάζω. Γιατί ανταποκρίνεται όταν κρατάω επαφή.
Υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν και δεν ξέρω αν θα έπρεπε να του τα πω μιας και έχει τοποθετηθεί απέναντι μου, είμαι το κορίτσι με το άλογο και που δίνει φωτιά στις νύχτες του.

1. Με ενοχλεί που ποτέ δεν μου έχει κάνει ένα κομπλιμέντο ένα καλό λόγο για κάτι που κάνω καλά. Ούτε τα μαλλιά μου δεν σχολίασε έγινα ξανθιά από μελαχρινή. Βέβαια θα μου πει κανείς ότι στα λέει με το πάθος του. Θα ήθελα πολύ να του πω ότι κάνουμε μόνο σεξ χωρίς όμως να σημαίνει ότι κάποια πράγματα δεν θα υπάρχουν.

2. Όπως ότι χάνετε και εμφανίζεται μετά από μέρες λέγοντας μου ότι τα άλογα σήμερα κάναν παράπονα ότι τα ξέχασα και θέλουν βόλτα. Θα ήθελα πχ ένα μήνυμα να ρωτήσει αν έφτασα αφού κάνω 45 λεπτά να φτάσω. Την μια περνάμε τέλεια νύχτα την άλλη δεν υπάρχει.

3. Θα ήθελα επιτέλους μια φορά να μου ζητήσει να βρεθούμε χωρίς να υπάρχει βόλτα στο βουνό. Βέβαια ο άνθρωπος έχει πολύ βαρύ πρόγραμμα 2 φορές την μέρα προπόνηση και σκ αγώνα και πολλές φορές εκτός πόλης. Ξέρω ότι όποτε έχει χρόνο μόνο εμένα φωνάζει για να μοιραστεί την πραγματική ξεκούραση που του προσφέρει η βόλτα στο βουνό.

4. Και το τελευταίο θα ήθελα να μου ζητήσει να βγούμε μια φορά έξω μιας και κάνω εγώ συνέχεια το ταξίδι έως εκεί ή έστω να έρθει αυτός. θα μπορούσαμε να βρεθούμε κάπου έξω χωρίς ταμπέλες δεν μου χρειάζονται έτσι και αλλιώς πλέον έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με άνεση και πολλές συζητήσεις για πολλά θέματα.
Ή έστω έλα απόψε για ταινία ευθέως χωρίς να βάζει τα άλογα στην μέση.
Να του μιλήσω η θα μου πει τι είναι αυτά που λες? Μου έχει δείξει ότι είσαι σεξ και βόλτα με τα άλογα αντί να πηγαίνω μόνος μου ή μήπως του έχω δώσει λάθος εντύπωση?

Ευχαριστώ πολύ!

Ο άντρας της στήλης σας απαντά:

Αγαπητή Άννα σε ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Η διαφορά ηλικίας σας δεν είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αποτελεί πρόβλημα για την σχέση σας. Αντιθέτως πολύ μεγάλη μερίδα γυναικών επιλέγει άντρες μεγαλύτερης ηλικίας γιατί έχουν περισσότερη εμπειρία και ωριμότητα.

Το γεγονός ότι σε αποκαλεί μόνο με παρατσούκλια δεν είναι καλό σημάδι. Είναι μία συνηθισμένη τακτική για άντρες όπου έχουν αρκετές παράλληλες γνωριμίες.
Έτσι δεν χρειάζεται να θυμούνται το όνομα και μειώνουν σημαντικά την πιθανότητα να μπερδευτούν ή να κάνουν λάθος (και να σε φωνάξουν με άλλο όνομα).

Πάντα να λαμβάνεις υπ’ όψιν σου ότι σου λένε “στην πλάκα” γιατί συνήθως είναι αυτό που φοβούνται να σου πούνε στα σοβαρά.

Σου έχει δείξει τις προθέσεις του αλλά εσύ προφανώς δεν θέλεις να τις δεις.

Ένας άντρας που δεν σε παίρνει τηλέφωνο, δεν σου μιλάει για σχέση, δεν σε βγάζει ποτέ έξω, δεν σου κάνει ποτέ κοπλιμέντα και δεν προσέχει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση σου (από ξανθιά σε μελαχρινή) είναι κάτι παραπάνω από προφανές τι θέλει από εσένα. Σεξ και μόνο σεξ.

Τα άλογα όπως και εσύ σωστά είπες είναι μόνο η πρόφαση για να καταλήξετε στο σεξ.

Μην θρέφεις αυταπάτες και μην περιμένεις μία τέτοια σχέση να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Πέρνα καλά όπως περνάει και αυτός και όσο κρατήσει, παράλληλα έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι καλύτερο και πιο σοβαρό.

Σου εύχομαι τα καλύτερα!

Με αγάπη,
Αλέξανδρος.

Θέλεις και εσύ να ρωτήσεις έναν άντρα; Click εδώ.

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.