Το Σεφ Μποξ της Tupperware ήρθε για να μείνει!

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερα προϊόντα Tupperware λανσάρονται σε μοναδικές συσκευασίες δώρου. Εξελίσσοντας αυτή την ιδέα, η Tupperware δημιούργησε ένα ολοκαίνουριο κουτί, το Σεφ Μποξ, συνδυάζοντας δύο διαχρονικά αγαπημένα προϊόντα, το Σπίντυ Τσόπερ και το Μίνι Σέικερ 350ml, μαζί με μια συλλογή από λαχταριστές συνταγές.

Πιστεύουμε τόσο πολύ στην επιτυχία του Σεφ Μποξ, που προβλέπεται να πουλήσει 2 εκατομμύρια κουτιά σε όλη την Ευρώπη.

Διαθέτοντας βραβεία και κατοχυρωμένα σχέδια προϊόντων, η Tupperware δημιουργεί συνεχώς καινοτόμες λύσεις για την κουζίνα, ώστε να μας διευκολύνει τη ζωή. Το Σεφ Μποξ είναι ο ιδανικός βοηθός, για γυναίκες που θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν, αλλά και για γυναίκες που όχι απλά μαγειρεύουν, αλλά δημιουργούν.

Το Σπίντυ Τσόπερ, είναι γνωστό για την ικανότητα του να κόβει σε πολύ υψηλές ταχύτητες (288 κοψίματα σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα!), χωρίς να χρησιμοποιήσετε ρεύμα. Απλά τοποθετείστε τα υλικά στο δοχείο, κλείστε με το κάλυμμα και τραβήξτε το κορδόνι για να γυρίσουν οι λεπίδες. Θα ετοιμάσετε πανεύκολα παιδικές τροφές, πέστο, χούμους, σάλτσες και πολλά άλλα. Ψιλοκόψτε κρεμμύδι, σκόρδο, μυρωδικά, φρούτα.

Το Μίνι Σέικερ 350ml, με κατοχυρωμένο σχέδιο, κυκλοφόρησε το 1973 και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μη χύνεται σταγόνα εκτός δοχείου κατά την ανακίνηση. Δημιουργήστε σάλτσες, ροφήματα, μείγματα και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να λιώσετε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Ότι περισσέψει, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στο ψυγείο!

Τέλος, το Σεφ Μποξ περιέχει έντυπο συνταγών με εμπνευσμένες ιδέες όπως σος για σαλάτες και κρέατα, ομελέτες, ντιπ για πάρτυ, κοκτέιλ, που μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι συνταγές ξεχωρίζουν καθότι δεν είναι γραμμένες με λόγια, αλλά διατυπωμένες με εικόνες

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση : http://tupperwa.re/twist-and-shake

Ή σκανάρετε τον κωδικό QR που θα βρείτε πάνω στη συσκευασία.

Το Σεφ Μποξ αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για προετοιμασία στη μαγειρική!

Σχετικά με την Tupperware
Η Tupperware Brands Corporation, με μια ανεξάρτητη δύναμη των 3,1 εκατομμυρίων συνεργατιδών, είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας στον κόσμο. Οι κατηγορίες των προϊόντων περιλαμβάνουν σχεδιαστικές λύσεις προετοιμασίας, αποθήκευσης και εξυπηρέτησης για την κουζίνα και το σπίτι.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Tupperware Ελλάς Α.Β. & Ε.Ε.
Ακαδημίας 4
106 71 Αθήνα
Τηλ: 210 3679300 
Fax: 210 3602193 
E-mail: GRcustomercare@Tupperware.com
Facebook: https://www.facebook.com/TupperwareGreece/

Παναγιώτης Δελής

Marketing and advertising expert.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.