Διαγωνισμοί

Οι παραδοσιακοί χυμοί της Για…γιάς μας!

Τι μας εντυπωσίασε στους παραδοσιακούς χυμούς Gia…giamas?

Μας ταξίδεψε στις αγνές εκείνες παιδικές αναμνήσεις μας που παίζαμε στις αυλές με τα παιδιά της γειτονίας και πάντα μετά το παιχνίδι μας περίμεναν οι νοστιμιές της γιαγιάς μας.  Το λογότυπο Gia..giamas αποτελεί λογοπαίγνιο με βαθύ νόημα των παραδόσεων, των αξιών και της οικογένειας του τόπου μας. Αποτελεί μια έξυπνη ονομασία που ο καθένας μεταφράζει όπως το αισθάνεται, για την γιαγιά μας, ή γιαγιά μας, στην υγειά μας.

Η γιαγιά που απεικονίζεται στο λογότυπο είναι πραγματικό πρόσωπο το οποίο αποτελεί και έμπνευση δημιουργίας του προϊόντος. Είναι η γιαγιά Μαρίκα είναι 93 ετών και ζει στο Καρλόβασι της Σάμου. Την μυστική συνταγή των χυμών της μέχρι και σήμερα την ξέρει μόνο η οικογένεια της…αλλά την απολαμβάνουν χιλιάδες.

Τι ξεχωρίζει όμως την Gia…giamas από μία οποιαδήποτε άλλη εταιρεία χυμών;

Τα Gia…giamas είναι ένα προϊόν 100% ελληνικών φρούτων, παραδοσιακό. Παρασκευάζονται χειροποίητα εύκολα, γρήγορα και απλά, όπως ακριβώς κάναμε και παλιά.

Έχουν φέρει “χρυσά” στην Ελλάδα!

Το 2018 η λεμονάδα Gia…giamas, ύστερα από τυφλές δοκιμές 120 Ευρωπαίων Σεφ και Σομελιέ, διακρίθηκε, κερδίζοντας το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών, μέσα από σκληρό ανταγωνισμό, ανάμεσα σε 3.000 παγκόσμια προϊόντα (το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών).

Το 2019 ήταν η χρονιά της σπιτικής ροδακινάδας Gia…giamas να κερδίσει το βραβείο, η οποία τιμήθηκε επίσης με 2 Χρυσά Αστέρια.

Από τι είναι φτιαγμένοι όμως οι χυμοί τους;

– 100% Ελληνικά φρούτα
– Χωρίς συντηρητικά
– Πλούσια σε βιταμίνες
– Χωρίς Γλουτένη
– Vegan friendly
– Φτιάξτε αναψυκτικό ή χυμό.
– Το κάθε μπουκάλι αποδίδει 24 ποτήρια των 300ml
– Δεν χρειάζεται ψυγείο
– Μετά το άνοιγμα του διατηρείται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 3 μήνες

Σε τι γεύσεις βγαίνουν οι χυμοί;

Τα Gia…giamas λόγω της εποχικότητας των φρούτων και με την καλύτερη διαλογή αυτών από τις περιοχές της Ελλάδας που διαθέτουν τα καλύτερα ανά είδος διαθέτουν ανά περίοδο τις εξής γεύσεις:
– Θερινή περίοδο: Λεμονάδα, Πράσινο μήλο με Ρόδι, Ροδακινάδα, Ροζ λεμονάδα(φράουλα με λεμόνι), Ελληνική πανδαισία 9 φρούτων.
– Χειμερινή περίοδο: Λεμονάδα και Μανταρινάδα.

Δείτε τον τρόπο παρασκευής:

Για τη Gia…giamas είναι πάνω από όλα τα παιδιά γι’ αυτό και συμμετέχει στο έργο του Πάτερ Αντώνιου υποστηρίζοντας την Κιβωτό του Κόσμου.

Η Κιβωτός του Κόσμου είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη μέριμνα και την προστασία της μητέρας και του παιδιού, προσφέροντας καθημερινά το έργο της μέσα από εθελοντές.

Συμφέρουν όμως;

Δεν σας κρύβουμε ότι όταν είδαμε την τιμή των 9 ευρώ για 1 μπουκάλι χυμού 600gr χωρίς να γνωρίζουμε την απόδοση του…σοκαριστήκαμε!

Στην πραγματικότητα όμως είναι ΠΟΛΥ οικονομικοί!

1 μπουκάλι αποδίδει 24 ποτήρια των 300ml (όσο περίπου ένα κουτάκι αναψυκτικού), δηλαδή με κόστος 0.37 λεπτά απολαμβάνουμε Ελληνικό ποιοτικό και χωρίς επικίνδυνα χημικά! Και το σημαντικότερο; ΠΟΛΥ γευστικό :)

Μην χάσετε την εύκαιρα να κερδίσετε και να δοκιμάσετε δωρεάν όποια γεύση θέλετε με ένα click εδώ!

Δείτε περισσότερα για τα προϊόντα Gia…giamas στο site της εταιρείας με ένα click εδώ.

Λέξεις-κλειδιά

Delis Panagiotis

Marketing and advertising expert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close