ΓΥΝΑΙΚΕΣ που ΑΓΑΠΟΥΝ πολύ! – Κερδίστε δωρεάν 1 από τα 3 βιβλία της Ρόμπιν Νόργουντ

Το Gynaika.gr εξασφάλισε για εσάς 3 βιβλία από το best seller “ΓΥΝΑΙΚΕΣ που ΑΓΑΠΟΥΝ πολύ!” (2.000.000+ πωλήσεις παγκοσμίως!).
 
Ευχαριστούμε τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ για τα όμορφα δώρα.
 
…κερδίστε τα εύκολα και 100% δωρεάν!
 
Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να συμμετάσχεις στην κλήρωση είναι:
 
1. Να γραφτείς στο newsletter του Gynaika.gr με ένα click εδώ, *αν έχεις γραφτεί ήδη μην γράφεσε ξανά*
 
2. Να κάνεις like στη σελίδα μας με ένα click εδώ.
 
3. Να κάνεις like και share στο post του διαγωνισμού στο Facebook με ένα click εδώ.
 
*Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις και μπορείς να διαγραφείς όποτε θέλεις από τη λίστα με ένα click!
 
Τι περιμένεις? Μπορεί να είσαι μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν!
 
Η κλήρωση θα γίνει στις 08/10/2013.
 
Οι νικήτριες θα ενημερωθούν μέσω e-mail.
 
Καλή τύχη!
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο:
 
Το βιβλίο που εξηγεί με ποιον τρόπο η επιθυμία μας να αγαπήσουμε, η επιθυμία να αγαπηθούμε, η ίδια η αγάπη μπορεί να γίνει εθισμός…
Πολλές γυναίκες εγκλωβίζονται σε καταστροφικές ερωτικές σχέσεις που τις κάνουν δυστυχισμένες. Αγωνίζονται και προσπαθούν να σώσουν αυτές τις σχέσεις χάνοντας στην πορεία τον εαυτό τους. Η αγάπη γίνεται υπερβολική αν ο σύντροφος μιας γυναίκας είναι ακατάλληλος, αδιάφορος ή απρόσιτος κι εκείνη δεν είναι σε θέση να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση.
 
Με την παράθεση πραγματικών γεγονότων και συμπεριφορών, η ψυχοθεραπεύτρια Ρόμπιν Νόργουντ βοηθά τις γυναίκες να καταλάβουν πότε η επιθυμία για αγάπη γίνεται εθισμός και τους υπενθυμίζει ότι μόνο η αυτοεκτίμηση και ο σεβασμός προς τον εαυτό τους τις καθιστά υγιείς, ισότιμες και ολοκληρωμένες σε μια ουσιαστική σχέση γεμάτη με αληθινή αγάπη.
 
Περιλαμβάνει παράρτημα με φράσεις-κλειδιά για την άμεση και καθημερινή αντιμετώπιση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων, καθώς και λίστα προτεινόμενων ειδικών και κέντρων ψυχολογικής υποστήριξης για γυναίκες.
 
ΓΥΝΑΙΚΕΣ που ΑΓΑΠΟΥΝ πολύ! - Κερδίστε δωρεάν 1 από τα 3 βιβλία της Ρόμπιν Νόργουντ #2
 
Η Ρόμπιν Νόργουντ είναι διπλωματούχος ψυχοθεραπεύτρια και ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγο της. Έχει γράψει 3 ακόμα βιβλία συμβουλευτικής για γυναίκες Letters from Women Who Love Too Much, Daily Meditations for Women Who Love Too Much και Why? A Guide to Answering Life’s Toughest Questions. Οι πωλήσεις των βιβλίων της έχουν ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ασχολείται τόσο με ενήλικες όσο και με παιδιά και ειδικεύεται στη θεραπεία ατόμων εξαρτημένων σε συναισθηματικά αρρωστημένες σχέσεις, καθώς και ατόμων που έχουν προβλήματα αλκοο¬λισμού, ψυχαναγκαστικής λαιμαργίας, κατάθλιψης κ.λπ.

Girl Next Door

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας βρίσκει για εσένα ότι ψάχνεις! Συμβουλές ομορφιάς, συνταγές, διακόσμηση, διαγωνισμούς, μόδα...και ότι άλλο χρειάζετε η γυναίκα του σήμερα!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.