Συνεντευξεις

Ευρυδίκη – Αποκλειστική συνέντευξη για το Gynaika.gr

Καλησπέρα Ευρυδίκη, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για τη συνέντευξη που μας παραχωρείς για το Gynaika.gr!
 
Αυτή τη στιγμή είσαι στη Θεσσαλονίκη στο Regency Casino, …μέχρι πότε θα σε απολαύσουμε?
 
Τελικά μέχρι και τις 23 Μαρτίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη ώστε η παράσταση να είναι sold out για τις πρώτες δύο εμφανίσεις και μας ζητήθηκε έτσι να συνεχίσουμε δίνοντας μας παράταση για ακόμα 2 βδομάδες.
 
Ποιο κομμάτι που τραγούδησες θεωρείς καθαρά γυναικείο και θα το αφιέρωνες σε όλες τις φίλες του Gynaika.gr ?
 
Το ΜΙΣΗΣΕ ΜΕ. Νομίζω ότι ο πόνος για έναν έρωτα εκφράζεται με τέτοιον τρόπο σε αυτό το τραγούδι που μόνο μια γυναίκα μπορεί να το νιώσει και να το κατανοήσει στο βαθμό που το αισθάνομαι κι εγώ όταν το ερμηνεύω.
 
Πως θα περιέγραφες με μία λέξη τη μουσική σου?
 
Δυναμική! Είτε πρόκειται για τραγούδια ερωτικά είτε για τραγούδια με κοινωνικές προεκτάσεις, κρύβουν πάντα μία ένταση που οδηγεί σε δυναμικές ερμηνείες.
 
Ποιο ήταν το πιο προκλητικό flert που σου έκαναν ποτέ ή η πιο «τρελή» κατάσταση on stage?
 
On stage δεν θυμάμαι να έχω ζήσει τρελές-προκλητικές καταστάσεις. Το να ανεβούν παιδιά στη σκηνή και να με αγκαλιάσουν ή να με φιλήσουν, έχει συμβεί πολλές φορές, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι ακραίες αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης ή θαυμασμού.
 
Θα σου κάνω και μια ερώτηση καθαρά «αντρική», που όλοι οι άντρες ψάχνουν απάντηση…
Τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ευτυχισμένη?
 
Η αγάπη! Η αληθινή αγάπη βέβαια περικλείει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για μία σωστή ισορροπημένη σχέση η οποία χτίζεται σταδιακά με αμοιβαία αισθήματα σεβασμού, εκτίμησης, θαυμασμού, κατανόησης…κλπ
 
Τι σε απωθεί σε ένα άντρα?
 
Η υπεροψία, η αγένεια, η ανειλικρίνεια…
 
Ευρυδίκη - Αποκλειστική συνέντευξη για το Gynaika.gr #2
 
Στο τελευταίο σου CD έχεις τίτλο «ονειρεύομαι ακόμα…μαμά» …Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση…πόσο εύκολο είναι να ονειρεύεται μια γυναίκα?
 
Δεν είναι εύκολο σήμερα για κανέναν άνθρωπο να ονειρεύεται. Το χρωστάμε όμως στον εαυτό μας να χαμογελάμε και με ψυχραιμία να αντιμετωπίζουμε ότι προκύπτει. Αν αφεθούμε στις απαισιόδοξες σκέψεις που μας κυριεύουν κατά καιρούς και αν βλέπουμε μόνο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων κινδυνεύουμε να χάσουμε στην κυριολεξία την όρεξη μας για ζωή και δημιουργία και έτσι θα πάψουμε να υπάρχουμε.
 
Ακούμε συνεχώς ο ένας να κατηγορεί τον άλλο για την κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας. Ποιος κατά τη γνώμη σου πιστεύεις ότι ευθύνεται για την ”κρίση”?
 
Πιστεύω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη γιατί αφεθήκαμε και πιαστήκαμε κορόιδα σε μία τεράστια πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος μας. Το παιχνίδι είναι στημένο για όλους τους λαούς αυτού του κόσμου και εμείς είμαστε απλά τα πιόνια στα χέρια των δικτατόρων που μας κυβερνούν. Χρειάζεται ο κόσμος να εκφράσει την αγανάκτηση του με τρόπο που να γίνει αντιληπτός και σεβαστός.
 
Εκτός από την μουσική, τι είναι αυτό που αγαπάς περισσότερο?
 
Το γιο μου!
 
Πως/που βλέπεις τον εαυτό σου σε 10 χρόνια?
 
Α, ίδια θα είμαι φτάνει να είμαι υγιής. Με λίγες παραπάνω ρυτίδες, μπορεί και με λίγα παραπάνω κιλά (ελπίζω όχι αλλά δε θα σκάσω κιόλας) και με την ίδια παιδικότητα στο βλέμμα, την ίδια αγάπη για τη μουσική και την ίδια όρεξη να κάνω συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Να ανακαλύπτω συνεχώς τον εαυτό μου από την αρχή…
 
Για το τέλος μια ερώτηση που μου αρέσει… Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σου έχουν δώσει και σε βοήθησε ως άνθρωπο και ως γυναίκα?
 
Να αγαπάς τον εαυτό σου γι αυτό που είσαι!
 
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που μας αφιέρωσες και σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνεις.
 

Λέξεις-κλειδιά

Girl Next Door

Η γυναίκα της διπλανής πόρτας βρίσκει για εσένα ότι ψάχνεις! Συμβουλές ομορφιάς, συνταγές, διακόσμηση, διαγωνισμούς, μόδα...και ότι άλλο χρειάζετε η γυναίκα του σήμερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close